Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domek z kominkiem dla 4-15 osob od 340 zl/doba

Adres obiektu Szkolna 22, 43-370 Szczyrk
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Zosia
Dodano: 2012-09-12
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-25
 
 
   

Przestronny domek. Duża, w pełni wyposażona kuchnia, duże pokoje. Spokojna okolica. Dom´ek jest idealnym miejscem na wypoczynek grupy przyjaciół. Polecam wszystkim.


 
Ala
Dodano: 2012-02-28
Pobyt od: 2012-02-18 do 2012-02-25
 

Super miejsce, naprawdę polecam. Domek jest dobrze wyposażony, idealna baza wypadowa.


 
Ewa
Dodano: 2009-02-08
 

Domek świetnie wyposażony, uroczy kominek i świetny duży stół. Zapewne chętnie skorzystamy w przyszłym zimowym sezonie. Serdecznie polecamy.


 
Anna
Dodano: 2009-01-18
 

Witam chcielibysmy podziekowac za mozliwosc pobytu w domku. Bylo bardzo milo, warunki fantastyczne. Bedziemy polecac znajomym i zapewne sami jeszcze skorzystamy. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego co najlepsze na caly 2009 rok Anna


 
ania
Dodano: 2008-12-01
 

polecam z całego serca, świetny domek na wyjazd ze znajomymi w super cenie, kominek dodaje uroku, wyposażony jak trzeba, za domkiem wyznaczone miejsce na ognisko, położony na końcu ulicy, dalej jest już tylko las jestem zachwycona i jeszcze raz polecam


 
kamil
Dodano: 2007-11-26
 

potwierdzam wszystkie wpisy :)


 
Darek
Dodano: 2007-10-30
 

Byliśmy poraz kolejny w tym domku z grupą znajomych i znów się świetnie bawiliśmy. Domek jest uroczy i dobrze wyposażony. Wszyscy, którzy tam z nami jeżdżą, sa zachwyceni.


 
Mateusz ze znajomymi
Dodano: 2007-09-09
 

Domek jest po prostu FENOMENALNY :) Byliśmy tam na weekend ze znajomymi i było na prawde super!! Nie trzeba szukac dalej, niedrogo i fenomenalnie ;p polecamy baaaardzo!!


 
Miriam
Dodano: 2007-06-21
 

Pozdrawiam z usmiechem. <ok> <ok> <ok> Kochani nie szukajcie dalej!!! Pisze dopiero teraz a spedzilismy tutaj piekny zimowy urlop. Chociaz pogoda tego roku nie dopisala, ale dzeki milej atmosferze i bardzo uroczym miejscu, byl to dla nas niezapomniany super udany urlop. Chetnie przyjedziemy znowu we wrzesniu. Do zobaczenia


 
Darek z rodziną
Dodano: 2006-10-22
 

Super miejsce na spędzanie wspaniałych chwil ze swoimi znajomymi, szczególnie gdy lubia śpiewać piosenki o zwierzetach!!!!!!!!


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie